Het aanbod van deze scholingen sluit aan bij het advies ‘De opleider op koers’ en de kaders van het Landelijk Professionaliseringsplan Praktijkopleiders. Voor alle scholingen wordt accreditatie aangevraagd bij de ABSG.
Wat is perfectionisme? Hoe is hier vanuit de instituutsopleiding aandacht voor? Op welke manier heb je als opleider daar mee te maken? Hoe kun je tijdig bijsturen en aios begeleiden bij een ‘te veel’ aan perfectionisme? En in hoeverre is de mate waarin je zelf perfectionistisch bent (of juist niet) van invloed op de interactie opleider – aios?
Over deze en andere vragen krijg je informatie en wissel je ervaringen uit. Maar je gaat vooral oefenen: Aan het eind van de dag kun je ‘perfectionisme’ bespreekbaar maken in een begeleidingsgesprek en passende feedback geven.
Tijd: 9.30 – 16.30u
Docenten/trainers: Joost Dijker en Yvonne Lawalata (trainers/acteurs op het terrein van communicatie).
Praktische informatie: De deelnemerskosten bedragen € 385,00. Deze kosten worden verrekend met opleidingsgelden (via SOGEON). Je kunt je aanmelden voor deze didactische scholing via onderwijs@tno.nl.
Didactische scholing - 17 juni 2021
Noteer deze datum alvast in je agenda!
Dit congres:Nadere informatie, o.a. over aanmelden volgt per mail en via de website van TNO en NSPOH.
Naast het gezamenlijke aanbod van didactische scholingen (NSPOH en TNO) verzorgt TNO incompany trainingen. Hiervoor maakt TNO een programma op maat. Een veel genoemd voordeel is het kunnen bouwen aan een gedeelde visie en het maken van afspraken over de taakverdeling. Interesse? Stuur dan een mail naar onderwijs@tno.nl.
Voor iedere onderwijsgroep organiseert TNO gedurende de opleiding een aantal middagen Educatief Partnerschap. Praktijkopleiders, aios, instituutsopleiders en andere relevante betrokkenen van TNO gaan aan de slag met een opleidingsgerelateerd onderwerp. De toepassingsmogelijkheden van een nieuwe praktijkopdracht bijvoorbeeld, of de voorbereiding op de stages. Bijdragen aan de kwaliteit van de opleiding en een goede verbinding tussen instituutsonderwijs en praktijkopleiding staan hierbij centraal. Afhankelijk van het onderwerp kan ook een extern deskundige worden uitgenodigd (bijvoorbeeld een docent of onderzoeker).
Voor Educatief Partnerschap wordt accreditatie aangevraagd bij de ABSG.
De vraag is verzonden! Je ontvangt binnenkort een bevestigingsmail.
Er is helaas iets misgegaan. Probeer het later opnieuw!