Impactverhalen van TNO

Doelgericht innoveren, dat is waar TNO voor staat. Dat doen we niet alleen, maar samen met bedrijven, overheden en tal van organisaties. Door samenwerking creëren we innovaties die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. We ontwikkelen kennis niet om de kennis, maar om de praktische toepassing.

Onze deskundigen werken dagelijks aan innovaties met impact. Onze corporate site laat een zeer uitgebreid overzicht zien van recente innovaties van TNO. Maar hoe was die rol van TNO in het verleden? Was de impact van onze innovaties altijd al zo groot? De impactverhalen op deze pagina, laten zien dat TNO al geruime tijd een relevante rol heeft in onze maatschappij. En dat innovaties uit het verleden nog steeds impact hebben op de huidige samenleving.

Hieronder vind je Vijf verhalen, maar een veel groter overzicht vind je op de site van ex-TNO-ers. Zij legden een enorme hoeveelheid informatie vast in tientallen impactverhalen.

Wil je méér weten over wie we zijn, wat we doen, hoe we werken en de impact van TNO? Maak kennis met TNO in onze publicatie ‘In het kort’.

In 'Impact van TNO' geven we een overzicht van wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. We blikken terug op de periode 2011-2014 en u zult merken dat, deze onderwerpen ook vandaag nog actueel zijn.

Lees de Impact van TNO

Lezen
Downloads

Communicatie-uitingen over ons werk
Contact

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.