Evenementen

De TNO PhD Community heeft als doel om inspirerende netwerkevenementen te organiseren en kansen te creëren, zodat jij jezelf kunt ontwikkelen en impact kunt creëren met jouw promotieonderzoek.

Aankomende evenementen

Dinsdag 11 mei: Sessie Diversiteit en inclusiviteit

Door Dr. Helma van den Berg, senior research psychologist en Diversity and Inclusion officer bij TNO

Diversiteit & inclusie is één van TNO's strategische prioriteiten is. Met de D&I Stuurgroep en Taskforce werkt Helma aan het bevorderen van een veilige en inclusieve omgeving en het stimuleren van diversiteit. In deze sessie neemt Helma ons mee in de doelen en uitvoering. Ook bespreken we de ervaringen binnen de TNO PhD Community. Wat zijn jouw ervaringen op het gebied van diversiteit en inclusie? Welke initiatieven met betrekking tot diversiteit of inclusie stel jij op prijs? En wat mist er volgens jou nog? Omdat de PhD Community een unieke positie tussen TNO en universiteiten heeft, zijn onze inzichten het delen waard!

Herfst 2021: TNO PhD Community conferentie

Meer informatie volgt binnenkort.

Blijf op de hoogte van onze evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven

Vorige evenementen

Awareness Sessie: Me and the System - A pathway to Harmony

13 april 2021, door Marina Velikova (voormalig TNO'er en oprichter van Creazzia)

Vanaf jonge leeftijd zijn we constant actief in sociale systemen: thuis, op school, werk en in de maatschappij. Hoe worden we beïnvloed door deze systemen? Hoe kunnen we een harmonieuze relatie vinden tussen onszelf en het systeem waarin we ons bevinden? In deze lezing deelt Marina Velikova inzichten en lessen uit haar persoonlijke en professionele reis om deze vragen te beantwoorden. Ook zal ze ervaringen van deelnemers bespreken.

Seminar: Making healthy choices preferred

23 maart 2021, door Prof. Dr Liesbeth Zandstra (Wageningen University/Unilever)

De focus in het onderzoek van Liesbeth richt zich op wetenschappelijke uitdagingen om nieuwe manieren te vinden om van gezonde en duurzame keuze, de makkelijke voorkeurskeuze te maken. Ze is vooral geïnteresseerd in psychofysiologische en gedragseffecten van voedingsmiddelen en in nieuwe methodologieën om zintuiglijke waarneming en consumentengedrag beter te begrijpen.

Kick-off event

25 februari 2021, door Prof. Dr Jan van Erp and Prof. Dr Peter Verkhoven

Volg TNO op social media

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.