“Ik ben altijd op zoek naar iemands toegevoegde waarde”

Hoe kun jij met jouw specifieke kennis en ervaring TNO verder brengen? Dat is in elk sollicitatiegesprek weer de cruciale vraag waarop Petra de Bruijn een antwoord zoekt.

“De perfect match. Dat is waar je als recruiter altijd voor gaat. Dat je op een krappe arbeidsmarkt net die ene parel vindt. Die kandidaat die precies die kennis en ervaring heeft die nog aan het onderzoeksteam ontbreekt.

Ik ben altijd op zoek naar toegevoegde waarde: hoe kun jij, met wat jij in huis hebt, de organisatie een stap verder helpen? Niet alleen qua expertise; óók om je persoonlijkheid. Je moet communicatief sterk zijn en ook goed kunnen samenwerken. En vooral open-minded en nieuwsgierig zijn: zou dit ook anders of beter kunnen?”

Passie voor innovatie

“Het mooie aan werken bij TNO is dat je altijd werkt aan een vraagstuk waar de markt nog geen oplossing voor heeft gevonden. Pushing the limits of technology. Als het om toegepast onderzoek gaat, is TNO echt uniek.

Ik werf talent voor Defensie & Veiligheid. Hier realiseren we samen met partners grensoverschrijdende oplossingen voor de complexe veiligheidsuitdagingen van vandaag én morgen. De mensen die hier werken, vormen samen een gemêleerd gezelschap met één gemene deler: een passie voor innovatie en toegepast onderzoek. De onderzoeken die we hier doen, zijn zo uiteenlopend. Elk onderzoek is vernieuwend en maatschappelijk relevant. Iedereen draagt op zijn manier bij aan veiligheid.”

Volg je hart

“Voor wie bij TNO komt werken, heb ik eigenlijk maar één advies: wees zelf de regisseur van je loopbaan. Bij TNO krijg je de ruimte om je te ontwikkelen in de richting die jij graag wilt. Wacht niet op kansen maar pak ze, en volg je hart. Daarmee bereik je niet alleen veel voor jezelf, maar het brengt ook het innovatieproces in een stroomversnelling. Dat kan weleens op een teleurstelling uitlopen, maar als je nooit iets probeert, kom je niet verder. Niet als mens, niet als organisatie. Want dat is precies waar het bij innoveren om draait.”

Onze corporate recruiters

TNO Job alert

Volg TNO op social media

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.